Visual Studio 2015 Otomatik Test | Microsoft Teknolojileri

13


Visual Studio 2015 Otomatik Test


Kodlanmış Kullanıcı Arabirimi Testi


  • Kullanıcı arabirimi testlerini otomatik hale getirmek için el ile yapılan gerileme testinin yükünü kodlanmış Kullanıcı Arabirimi testi çevresini kullanarak azaltın.
  • Kodlanmış kullanıcı arabirimi testleri önceden desteklenen teknolojilerin büyük paketlerine ek olarak XAML tabanlı Windows mağazası uygulamaları IE 11 ve SherePoint 2013 dahil olmak üzere şimdi çeşitli teknolojileri destekliyor.
  • Tarayıcıda kodlanmış kullanıcı arabirimi testi için yapılandırılabilir arama özellikleri.
  • Kodlanmış kullanıcı arabirimi testleri tarayıcılar arasındaki farklı davranışları daha kolay anlaşılabilir hale getirerek şimdi tarayıcılar arası testler için günlük desteği sağlıyor.

Kod Kapsamı

  • Bir test sırasında çalıştırılan gerçek kod miktarı şimdi hem birim hem de kodlanmış kodlanmış kullanıcı arabirimi testlerine mevcut.
  • Otomatik test çalıştırıcıları tarafından kapsanan ürün kodu miktarını belirleyerek test stratejinizin büyüklüğünü ölçün.


Geliştirilebilir Birim Testi Çevresi

  • Visual Studio 2015 hem yönetilen hem de yerel kodlar için birim testi çerçeveleri sağlar.
  • Yeni test gezgini penceresini kullanarak seçili birim testini çalıştırın ve sonuçlarını anında görüntüleyin.
  • Eski kod birim testi yapmayı basitleştirmek için test sırasındaki kod için yedek sınıflar ve yöntemler oluşturmak üzere Microsoft Microsoft Faces yalıtım çevresini kullanın.


Teşekkürler.

Abdurrahmak Kasım TÖK

Yorum Gönder

  1. Arada uğrayıp yazdıklarına bakıyorum ama teknoloji konusunda o kadar kötüyüm ki....Eminim ilgili arkadaşlara çok faydan oluyordur....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle teşekkürler Hatice hanım takipte kalmanız sizin yararınıza olacaktır ama burası Microsoft Teknolojilerinin bulunduğu bir blog burasıda yetersiz kalabilir sınırları aşmak için araştırma yapmak gerekli.

      Sil
  2. Ben de aynı Fikirdeyim Sadetle ama siz gençler oldukça yakın takibindesiniz bu konuların.Paylaştım inş ilgisini çekenlere ulaşır.

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkürler.. Sayenizde yeni bir bilgi öğrenmiş oldum.. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. (c) bu yazımı okuduğunuz ve vakit ayırdığınız için bende teşekkür ederim. (c)

      Sil
  4. hiç anlamadığım bir konu :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bu konu ile ilgili bilgi sahibi olunmalı çünkü herkez bunu internetin her ortamında kullanmakta otomatik testler ile bir çok site kullanıcıları denetlemektedir bunu bilmeniz gerekli ve hatta birçok hacker ve internet korsanları bu yolu kullanarak kullanıcıların kişisel bilgilerine erişebiliyor ama otomatik testi uygulamalarda güçlü bir şekilde oluştururlarsa güçlü bir testli program ortaya çıkar.

      Sil
  5. Ben de hiç anlamıyorum :D Hem ilgim yok hem de teknoloji ile ilgili konulara eşim bakıyor. O rahatlık biraz tembelliğe dönüşmüş olabilir :D www.aecmiden.com

    YanıtlaSil
  6. Tebrikler cok iyi gidiyorsunuz ;)

    YanıtlaSil
  7. Tebrikler cok iyi gidiyorsunuz ;)

    YanıtlaSil
  8. Bir de okuduklarımızı anlasak süper olacak, ama anlayanların da işine yarayacaktır kesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle ama bu yazımı okuduğunuz ve vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. (c)

      Sil







 
Top