Windows 10 Pro Full Türkçe İndir | x64 x32 | .ISO Download | Microsoft Teknolojileri

10


Windows 10 Pro Full İndir.


Windows 10 Pro PC, tablet ve ikisi bir arada cihazlar için masaüstü sürümdür. Windows 10 Pro küçük ölçekli işletmelerin çeşitlilik gösteren ihtiyaçlarını karşılayan bir çok ek özelliğe sahip. Windows 10 Pro işletmelerin cihaz ve uygulamalarını etkin ve verimli biçimde yönlendirmelerine hassas iş verilerini korumalarına uzaktan ve mobil üretkenlik senaryolarını desteklemelerine ve bulut teknolojilerinden yararlanmalarına yardımcıdır.

Windows 10 Pro'lu cihazlar kendi cihazını seç (CYOD) programlarını ve tüketen üreticileri müşterileri destekleyen kuruluşlar için mükemmel seçimdir.

Windows 10 Pro ayrıca müşterilerin yönetim maliyetlerini azaltacak güvenlik güncellemelerine hızlı erişimini ve Microsoft'un sunduğu güncel yeniliklere kesintisiz erişimlerini sağlayacak olan yeni Windows Update for Business sürümünden de yararlanmalarını mümkün kılmakta






Yorum Gönder

  1. iş yerinde proxy olduğu ve indirmeleri engellediği için bunu kullanamayacağım .-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Windows Update programını kullanırsanız internet sunucuları sorunu olmadan pc laptop veya tabletinizi yükselte bilirsiniz.. teşekkürler.

      Sil
  2. Eşimin işine kresin yarayacaktır.

    YanıtlaSil
  3. Gerektiğinde bu bağlantı çok işimize yarayacak. Teşekkürler..Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 29 Temmuzda link eklenecek bende teşekkür ederim..

      Sil
  4. Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Paylaşım için teşekkürler. Kasım bey. indirme linki daha güncellenmedi sanırım 29 Temmuzda çıkacak çünkü ama doğru bir bağlantı paylaşmışsınız teşekkürler. çıktığında buradan indireceğim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saolun teşekkürler. hayırlı olsun derim şimdiden

      Sil







 
Top