Windows 10 Enterprise Full Türkçe İndir | x64 x32 | .ISO Download | Microsoft Teknolojileri

13

Windows 10 Enterprise İndir


Windows 10 Enterprise orta ve büyük ölçekli kuruluşların taleplerini karşılamak için tasarlanan gelişmiş özellikler eklenerek Windows 10 Pro üzerinden geliştirildi. 


Giderek artan biçimde cihazlar kimlikler uygulamalar ve hassas şirket bilgilerini hedefleyen modern güvenlik tehditlerine karşı korumaya yardımcı olan gelişmiş yetenekler sunmakta.






Windows 10 Enterprise ayrıca işletim sistemi kurulumu ve kapsamlı cihaz ve uygulama yönetimi için en geniş çeşitlilikteki seçenekleri de desteklemekte.


Güncel yenilikler ve güvenlik güncellemelerinden kesintisiz yararlanabilmeleri için Toplu Lisanslama müşterilere sunulacaktır. 

Bu müşteriler aynı zamanda yeni Windows Update for Business sürümünü kullanma seçeneği de dahil olmak üzere yeni teknolojiye geçiş hızlarınıda belirleyecekler. 








Windows 10 Enterprise ile müşterilerin görev kritik cihazlar ve ortamlarına dağıtım seçeneği olarak Long Tern Service Branch'e de erişimleri olacak.

Ayrıca Windows'un önceki sürümlerinde olduğu gibi Toplu Lisanslama'da Yazılım Güvencesi bulunan müşteriler sahip oldukları Yazılım Güvencesi avantajlarının bir parçası olarak Windows 10 Enterprise'a yükseltebilecekler.






Tanıtım Videosu





Ayrıca Windows 10'a Xbox oyun deneyimini getiriyor, oyunlara ve oyunculara Xbox Live oyun topluluğuna erişim veriyor. 

Oyunları yakalama birlikte oynama yeteneği sağlıyor ve Xbox One sahiplerine Xbox One oyunlarını evlerindeki herhangi bir Windows 10'lu PC'de oynama yeteneği sunuluyor.







Teşekkürler.
Abdurrahman Kasım TÖK

Yorum Gönder

  1. Bizde bilgisayar işleri eşime ait. Ben teknolojiye o kadar uzağım ki.....Ve sevmiyorum öğrenmek zor geliyor. Eşimin mesleği olduğundan o yapıyor düzenlemeleri.

    YanıtlaSil
  2. windows 8 o kadar kötü ki 10 u bir an önce indirmem lazım.

    YanıtlaSil
  3. Bu çok karışık gelecek bana sanırım en azından bir süre ;)

    YanıtlaSil
  4. Bilgilendirme için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. Faydalı bir yazı olmuş.Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. çok teşekkürler.. herkese gereken bilgiler bunlar...

    YanıtlaSil
  7. bu sürümden çok memnun olanlar var (: faydalı bir yazı..

    YanıtlaSil







 
Top